ΠΡΟΦΙΛ

AUTO LIATAS


H εταιρία μας ιδρύθηκε το 1986, με έδρα την Κόρινθο. Εισάγει και εμπορεύεται ανταλλακτικά αυτοκίνητων κυρίως από την Ιαπωνία. Με την πάροδο του χρόνου η εταιρία αναπτύχθηκε και εδραιώθηκε σε όλη την Ελλάδα. Η 24ετής μας πείρα στον χώρο των ανταλλακτικών του αυτοκινήτου μάς επιτρέπει να επιλέγουμε τα καλύτερα και καταλληλότερα για τον ελληνικό χώρο ανταλλακτικά.

Η εταιρία μας τα τελευταία χρόνια μπήκε και στο χώρο της βελτίωσης. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διανομείς της Hot Bits για Ελλάδα και Κύπρο. Η Hot Bits κατασκευάζει αναρτήσεις υψηλής ποιότητας.
 
Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Weds Wheels, που κατασκευάζει ζάντες πανάλαφρες,  με κορυφαία ποιότητα κατασκευής.
 
Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Ultra Racing, ειδήμων εξαρτήματων ενίσχυσης  πλαισίου του αυτοκινήτου.  Ερευνά, σχεδιάζει, δοκιμάζει και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας μπάρες ενίσχυσης του πλαισίου, ώστε να καλύπτουμε όλα τα είδη αυτοκινήτων και τις οδηγικές σας ανάγκες.
 
Επιπλέον εκπροσωπούμε την Pro RS που κατασκευάζει σωληνάκια υψηλής πίεσης καθώς και την AXT-Turbo.
 
Η εταιρία μας τελευταία δραστηριοποιήθηκε και στον αναπρογραμματισμό εγκεφάλων για τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Όταν προγραμματίζουμε ένα εγκέφαλο (ECU) βελτιώνουμε προσεκτικά το πρόγραμμα που διαχειρίζεται τον κινητήρα, ώστε να παράγει περισσότερη ιπποδύναμη και ροπή σε όλο το φάσμα των στροφών, βελτιώνοντας την απόκριση του κινητήρα για πιο ευχάριστη οδήγηση.


 

Image

 
HOTBITS
WEDS
ULTRA RACING
CHIP TUNING
galfer.jpg
ΕΛΑΣΤΙΚΑ
PRO RS
ENEOS
AUTOLIATAS
Διεύθυνση: 5ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ, ΛΕΧΑΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Τηλέφωνα: 2741 029119 - 2741 025778
Fax: 2741 023407